Jan Budař [www.kinobox.cz]

Jan Budař 

http://www.kinobox.cz/osoba/67285-jan-budar
Narození: 31. 7. 1977, Frýdlant v Čechách, Československo
Věk: 34 let
Znamení: Lev
Biografie: Vyrůstal nejdříve v Liberci a od sedmi let v Brně. Herectví vystudoval na brněnské JAMU (1996-2000). Hrál v řadě tuzemských divadel, mj. v brněnském Studiu Marta, v Národním divadle Brno, v královehradeckém Klicperově divadle, brněnské Huse na provázku, v Městském divadle v Karlových Varech, pražském Národním divadle a dalších. V letech 2000-2003 byl ve stálém angažmá pražského Divadla Na zábradlí. Zatím čtyřikrát získal Českého lva, za filmy Nuda v Brně (scénář, mužský herecký výkon v hlavní roli), Mistři (mužský herecký výkon ve vedlejší roli) a Václav (mužský herecký výkon ve vedlejší roli). Hraje s kapelou Eliščin band, s níž vydal už dvě alba - Uletěl orlovi a Proměna.  

Filmografie

hraje (42 záznamů)
2013 1. ? Sanitka II. seriál
2013 2. ? Akvabely film
2012 3. 100% Duše na talíři
Vladimír
film
2012 4. ? Polski film film
2011 5. 100% Vesnice roku studentský
2011 6. ? Souboj seriálů: Mazáci
ing. Vostrý, manžel Jitky
TV film
2011 7. 63% Czech Made Man
Jakub Vrána
film
2011 8. ? Užij si se psem
Milan
TV film
2011 9. 51% Odcházení
Albín
film
2011 10. ? Konfident film
2011 11. 80% Lidice
kasař Petiška
film
2011 12. 74% Rodina je základ státu
městský strážník
film
2010 13. 73% Osudové peníze
profesor Jiří, bratr
TV film
2010 14. 61% Román pro muže
René
film
2010 15. ? Heart Beat 3D film
2009 16. 74% Holka Ferrari Dino
Enrico
film
2009 17. 59% Žena bez piána
Radek
film
2009 18. 40% Operace Dunaj
Ota
film
2009 19. 76% Protektor
kolega
film
2008 20. 57% Nebe a Vincek
Angelo Žáček
TV film
2008 21. ? Dark Spirits
David
film
2008 22. 55% Svatba na bitevním poli
Skokan
film
2008 23. ? Soukromé pasti: Tři do páru
Tonda
TV film
2008 24. ? Soukromé pasti: DNA jako důkaz
Viktor Hojdar
TV film
2007 25. 84% Vratné lahve
Úlisný
film
2007 26. ? Hodina klavíru
ing. Erhadt
TV film
2007 27. 75% Václav
František
film
2007 28. 80% Muzika
Hruskovič
film
2006 29. 78% Pravidla lži
Filip
film
2005 30. 69% Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Václav Hrubeš
film
2005 31. 82% Toyen
Jindřich Heisler
film
2004 32. 76% Mistři
Bohouš
film
2004 33. 74% Horem Pádem
Milan
film
2004 34. 80% Ruth to vidí jinak
Adam
TV film
2004 35. 59% Duše jako kaviár
Vladimír
film
2003 36. 60% Čert ví proč
ozbrojenec
film
2003 37. 78% Nuda v Brně
Stanislav Pichlík
film
2003 38. 79% Hitler: Vzestup zla
Schmidt
TV film
2001 39. 79% Otec neznámý TV film
2000 40. ? Rasistické historky seriál
1998 41. 50% Stůj, nebo se netrefím
voják
film
1998 42. 76% Zima 1989 film
hudba (4 záznamů)
2008 1. 57% Nebe a Vincek TV film
2005 2. 69% Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště film
2003 3. 78% Nuda v Brně film
2000 4. ? Rasistické historky seriál
scénář (3 záznamů)
2011 1. 88% Český lev 2010 - hlavní večer TV pořad
2005 2. 69% Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště film
2003 3. 78% Nuda v Brně film
účinkuje (3 záznamů)
2011 1. 86% Rozmarná léta českého filmu dokument
2008 2. ? Anatomie gagu FAMU film
2007 3. ? Český lev 2006 - hlavní večer TV pořad
Moderátor (1 záznamů)
2011 1. 88% Český lev 2010 - hlavní večer
moderátor
TV pořad
námět (1 záznamů)
2005 1. 69% Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště film
režie (1 záznamů)
2012 1. ? Polski film