Jan Budař [in Czech]



Filmografie

hraje (43 záznamů)
2013 1. ? Akvabely film
2013 2. ? Martin a Venuše film
2013 3. ? Sanitka II. seriál
2012 4. 100% Duše na talíři
Vladimír
film
2012 5. 73% Konfident
Rybárik
film
2012 6. 50% Polski film film
2011 7. 100% Vesnice roku studentský
2011 8. ? Souboj seriálů: Mazáci
ing. Vostrý, manžel Jitky
TV film
2011 9. 66% Czech Made Man
Jakub Vrána
film
2011 10. ? Užij si se psem
Milan
TV film
2011 11. 51% Odcházení
Albín
film
2011 12. 74% Rodina je základ státu
městský strážník
film
2011 13. 82% Lidice
kasař Petiška
film
2010 14. 62% Román pro muže
René
film
2010 15. 73% Osudové peníze
profesor Jiří, bratr
TV film
2010 16. ? Heart Beat 3D film
2009 17. 74% Holka Ferrari Dino
Enrico
film
2009 18. 59% Žena bez piána
Radek
film
2009 19. 40% Operace Dunaj
Ota
film
2009 20. 77% Protektor
kolega
film
2008 21. 57% Nebe a Vincek
Angelo Žáček
TV film
2008 22. ? Dark Spirits
David
film
2008 23. 55% Svatba na bitevním poli
Skokan
film
2008 24. ? Soukromé pasti: Tři do páru
Tonda
TV film
2008 25. ? Soukromé pasti: DNA jako důkaz
Viktor Hojdar
TV film
2007 26. 84% Vratné lahve
Úlisný
film
2007 27. ? Hodina klavíru
ing. Erhadt
TV film
2007 28. 75% Václav
František
film
2007 29. 80% Muzika
Hruskovič
film
2006 30. 78% Pravidla lži
Filip
film
2005 31. 68% Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Václav Hrubeš
film
2005 32. 82% Toyen
Jindřich Heisler
film
2004 33. 75% Mistři
Bohouš
film
2004 34. 74% Horem Pádem
Milan
film
2004 35. 80% Ruth to vidí jinak
Adam
TV film
2004 36. 59% Duše jako kaviár
Vladimír
film
2003 37. 59% Čert ví proč
ozbrojenec
film
2003 38. 78% Nuda v Brně
Stanislav Pichlík
film
2003 39. 79% Hitler: Vzestup zla
Schmidt
TV film
2001 40. 79% Otec neznámý TV film
2000 41. ? Rasistické historky seriál
1998 42. 50% Stůj, nebo se netrefím
voják
film
1998 43. 76% Zima 1989 film
hudba (4 záznamů)
2008 1. 57% Nebe a Vincek TV film
2005 2. 68% Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště film
2003 3. 78% Nuda v Brně film
2000 4. ? Rasistické historky seriál
scénář (3 záznamů)
2011 1. 88% Český lev 2010 - hlavní večer TV pořad
2005 2. 68% Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště film
2003 3. 78% Nuda v Brně film
účinkuje (3 záznamů)
2011 1. 84% Rozmarná léta českého filmu dokument
2008 2. ? Anatomie gagu FAMU film
2007 3. ? Český lev 2006 - hlavní večer TV pořad
Moderátor (1 záznamů)
2011 1. 88% Český lev 2010 - hlavní večer
moderátor
TV pořad
námět (1 záznamů)
2005 1. 68% Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště film

http://www.kinobox.cz/osoba/67285-jan-budar
foto z filmu foto z filmu foto z filmu foto z filmu foto z filmu
foto z filmu foto z filmu foto z filmu foto z filmu foto z filmu
foto z filmu foto z filmu foto z filmu